Vår historie

Hei 😊 Vi er en litt sprek gjeng som av og til går i tenkeboksen for å gå litt utenfor boksen. Akkurat som bunnen, sausen og ingrediensene så utfyller vi hverandre. Det er mulig at du blir tatt imot på litt forskjellig vis, enten på telefon, epost eller når du er på Din Bankers for å hente. Vårt mål er at du føler deg vel når vi tar imot deg, uansett hvordan dagen din har vært.

Det er fristende å si at vi har fått med oss han her karen, selveste Andreas Hatjoullis, som startet Dolly Dimple’s i Sandnes i 1986. Faktisk så er det slik at det er han som har fått med oss. 

 Andreas er fremdeles lidenskapelig opptatt av mat, råvarer, trender og ikke minst å skape noe! Hans nyttige erfaring brukes til å teste ut blant annet nye produkter og fremgangsmåter. Alltid med kvalitet i fokus. Du har kanskje fått med deg proteinbunnen? Og veganpizza? Ja, vi jobber med å få et godt vegansk produkt. Vi har selvfølgelig glutenfri bunn også.

Vi baker ferske bunner hver dag. Å håndtere gjær og deig er en egen liten kunst 😉 Vi legger sjelen i håndverket og gir bunnen litt ekstra kjærlighet. Sausen er nøye blandet slik at den skal gi pizzaen akkurat passe saftighet og smak uten at den blir dominerende. Ferdig sauset bunner blir forsiktig flyttet inn på kjølen vår i påvente av å gi noen en god pizzaopplevelse.

Kanskje er du den neste vi kan glede? Vil du hente pizza selv eller få levert? Ingrediensene du har valgt blir lagt på med omtanke. Vår pizza deles i 8 stykker og hvert pizzastykke skal gi like mye glede. Akkurat som våre ansatte, så mener vi at vår bunn, saus og ingredienser utfyller hverandre; ingen skal ta for mye plass eller for lite, men akkurat passe 😉 Og «bare så du vett det» så stekes pizzaen på stein i vår ovn slik det skal gjøres.

Vi har også gjort det mulig for deg å kjøpe med deg hjem kjente og kjære krydder som brukes på de pizzaene du finner i menyen vår. Pizzapizza, kreolsk og peppermix krydder. I tillegg holder Andreas på med å lage en egen liten perle av en krydderkolleksjon. Perler for svin? Tja, ikke nødvendigvis i overført betydning. Disse krydderne åpner opp for et variert bruk.

Noe på hjertet? 
Ta kontakt på post@bankerspizza.no